• Cykel 20.08.2021

  Att sätta sig på cykeln och trampa runt i Sverige är en stor semesterupplevelse. Men det krävs mycket förberedelser om allt ska bli lyckat. Tänk på hur du packar. En tung ryggsäck är till exempel inte särskilt bra. Då kommer du inte bara att trötta ut dig i onödan utan det blir också en väldigt vinglig och osäker färd.

  Rätt väskor

  En väska som du fäster på sidan av cykeln är ett mycket trevligt alternativ. Då kan du få plats med allt som du behöver utan att det hindrar dig under färden. Tänk framför allt på att ta med mat och vatten och bra kläder. Utrustning för att laga en punktering kan också vara nödvändig förr eller senare. Att hitta något nytt online till semestern kan också vara trevligt.

  Tips och råd

  Om du vill vara helt säker på att inte glömma någonting eller gå miste om viktig information så kan du kontakta professionella cyklister innan du startar. Det finns säkert flera som gärna hjälper dig. Ett generellt mycket gott råd är att fördela vikten noga. Annars finns risken att den ena sidan bli för tung och cykeln faller omkull. Undvik skrubbsår och blåmärken genom att lägga det tyngsta i botten.

   

  Posted by Giovanny Stiedemann @