• Cykel 02.12.2016

  Varför inte dra iväg till Mexiko på en cykelresa? I Mexiko finns det förutom bra cykelmöjligheter massvis av saker att se och uppleva. Den som satsar hårt på sin cykling kan därmed förena nytta med nöje under något som kan komma bli en fantastiskt semesterresa.

  väg i mexiko

  Cyklingen

  Mexiko har allt ifrån vanliga asfaltvägar som sträcker sig genom det avlånga landet, till stigar, jord- och grusvägar som också går bra att utforska via sin cykel. Ja, möjligheterna är egentligen oändliga på denna punkt, men glöm inte bort att ta med dig rikligt med vätska. Hetta är någonting som man får räkna med när man cyklar runt i Mexiko på ett sätt eller annat och därför också någonting som man måste förstå hur man värjer sig emot, så att det inte blir farligt.

  Fantastisk natur

  En hel del människor tänker på öken och kaktusar när man tänker på Mexiko, men landet har så mycket mer än så att erbjuda för sina besökare. Mexiko har ett rikt djurliv i sina gröna skogar och milsvida sandstränder på både sin väst- och östkust.

  Det mexikanska köket

  För den som gillar mat i största allmänhet finns det mycket att älska på mexikansk mark. Här snackar vi om ett mecka utav smakrik mat som får smaklökarna att vattnas bara vid tanken på de rätter som finns tillgängliga. Faktum är dock att du faktiskt inte behöver ta dig hela vägen till Mexiko för att uppleva mexikansk mat av denna sort. Idag börjar det mexikanska köket integrera sig allt mer i den svenska matkulturen och innefattar numera mer än bara den vanliga fredags-tacosen, som dock varit det som främst bäddat för denna utbredning.

  Posted by rnn.yqe. @