• Cykel 08.11.2016

  För många så förknippas cykeln med att ta sig från sitt hus och till jobbet eller möjligtvis ut på en utflykt på söndagen till något närliggande utflyktsmål. Att cykla i de Svenska fjällen kanske inte passar alla, men det finns ställen som inte är mycket svårare att cykla än till det lokala utflyktsmålet.

  svenska-fjallen

  Mycket att upptäcka

  Det finns mycket att upptäcka i vår svenska natur och framförallt i vår svenska fjällvärld, här finns det gott om utrymme och att cykla behöver inte vara mycket svårare än att ge sig ut i skogen hemma. Med bra uppmärkta leder så kan man enkelt ge sig ut på fjället på de stiga som trampats upp genom årens gång. Innan man ger sig ut så gäller det att se till att man har med sig det man behöver i form av utrustning men också i klädväg, mycket av det du behöver hittar du online idag och det kan vara bra att planera sin tripp noga så man har det man behöver.

  När man väl är på plats kan det vara svårt att införskaffa olika produkter eller kläder. Packa inte för mycket, tänk på att du ska sitta på cykel och ibland kan det vara mycket uppför och du kanske får styra din cykel. Lättvikt är det man ska tänka på, litet och lätt är det bra om det du tar med dig. Glöm inte karta även om lederna är märkta så kan det vara bra att ha lite koll på var man är någonstans i den svenska fjällvärlden.

  Posted by rnn.yqe. @